Restaurante, baruri decimate de pandemie obtinerea de miliarde de la Biden COVID-19 proiect de lege stimul

Solus

Membru
Membru personal
Fondator BitArena
Moderator
Utilizator
Înscris
6 Iul 2018
Mesaje
456
Scor reacție
84
Puncte
26
Locație
Bucuresti
Site web
www.bitarena.eu

Reputation:

Când pandemia COVID-19 brusc upended rutinele de zi cu zi din viața americană un an în urmă, se confruntă cu o realitate sumbră: anii săi care rulează în Hattiesburg, Mississippi, zona ar putea fi apropie de sfârșit.
"În câteva zile, am avut conversații cu soția și copiii mei că suntem, probabil, de gând să-și piardă această casă și pierde afacerile noastre, și viața se va schimba drastic merge mai departe", a amintit el miercuri. "Perspectiva a fost cumplită."


St. John închis trei dintre restaurantele sale, dar atârnat pe ca Washington a început doling afară de ajutor pentru întreprinderile mici, începând cu luna aprilie. Apoi a venit vestea joi el și mii de alte restaurante din întreaga țară au fost sete pentru: cu 28.6 miliarde dolari pentru restaurante de familie."Astăzi, inima frântă începe să se vindece", a declarat Erika Polmar, director executiv al Independent Restaurant Coalition, care a fost prodding Congresul pentru a ajuta mama-și-pop industrie crucială pentru orașele mici, suburbii întinse și orașe pline de viață. Ea a spus că legea "va face diferența între vitrinele magazinelor cu obloane și ușile deschise".

Pandemia de coronavirus a devastat aproape fiecare sector al economiei SUA, dar puțini au simțit înțepătura la fel de acut ca restaurante și baruri. Măsurile de distanțare socială impuse de statele membre și de administrațiile locale pentru a încetini răspândirea virusului au fost deosebit de dăunătoare pentru întreprinderile dependente de un flux constant de trafic în persoană.

Mai mult:

Mai mult:

Începând cu 1 decembrie, mai mult de 110.000 de restaurante și baruri - aproximativ una din cele șase din Statele Unite - închis pentru afaceri în cursul anului 2020, unele temporar, altele pentru totdeauna, . Aproape 2,5 milioane de locuri de muncă au fost pierdute și nu mai puțin de 8 milioane de bucătari, servere și alți lucrători restaurant au fost concediați sau permisionat la un moment dat în cursul anului trecut, estimează NRA.

Stadioanele live, care au văzut cortina aproape în 2020, au primit o mână de ajutor și în proiectul de lege adoptat, cunoscut sub numele de Planul american de salvare. Congresul a adăugat 1.25 miliarde dolari la Congresul creat în decembrie, astfel încât mai multe cluburi eligibile, arene și teatre ar putea profita.
Asociația Națională Independentă, un grup de peste 3.000 de operatori independenți din întreaga țară, a făcut lobby pentru parlamentari care a descris situația lor în termeni duri: "Am fost primii care au încheiat. Vom fi ultimii care vor deschide."

Banii din proiectul de lege este binevenit, a spus grupul, dar ei sunt, de asemenea, frustrat că Small Business Administration nu sa mutat mai repede pentru a distribui 15 miliarde dolari, care a fost aprobat pentru programul de aproape trei luni în urmă.

"Am atârna de un fir de așteptare pentru SBA pentru a deschide (programul)", .
You must be registered for see images attach


Ambele programe de asistență sunt în plus față de , creat în martie anul trecut de către Congres pentru a ajuta întreprinderile mici supraviețui în timpul pandemiei. În timp ce Congresul a arat sute de miliarde în ea, restricțiile cu privire la modul în care banii ar putea fi utilizate (și anume, un accent pe salarizare) nu se potrivesc bine cu restaurante și live-locuri de divertisment care petrec cea mai mare parte a resurselor lor pe utilități, bunuri și alte cheltuieli non-personal.

Conform , majoritatea restaurantelor (cu excepția lanțurilor mari) au dreptul la o subvenție egală cu veniturile lor din 2019 minus ceea ce au realizat în 2020 și valoarea oricărui împrumut PPP pe care l-au primit. Deci un bar care a făcut 100.000 de dolari acum doi ani, dar a făcut doar 50.000 de dolari anul trecut și a primit un împrumut de 30.000 de dolari, ar avea dreptul la o subvenție de 20.000 de dolari.

Nu un singur republican în Camera sau Senatul a votat pentru Planul american de salvare, în loc de trântind proiectul de lege ca o "listă de dorințe liberale" plin de cadouri de stat albastru, care ar face puțin pentru a ajuta țara recupera de la pandemie. Dar , care co-sponsorizat eforturile de a conduce mai mult ajutor pentru restaurante luptă, tweeted miercuri bani pentru restaurante a fost un "punct luminos" în proiectul de lege.

Liderul majorității Senatului Chuck Schumer, D-N.Y., fiul unui proprietar de afaceri mici, care a condus efortul de a insera finanțarea restaurantului în propunerea lui Biden, a declarat reporterilor într-o conferință telefonică problema a fost personal pentru el. Schumer a declarat că finanțarea va salva o treime din restaurantele din statul său de la închidere.

"Deci, vine în nick-ul de timp", a spus el. "Restaurantele sunt inima și sufletul nostru. E unul din modurile în care ne întâlnim, ne amestecăm și ne amestecăm. Sunt sângele vieții din New York."

Mai mult:

Proprietarilor de restaurante li s-au alăturat alte industrii afectate în a cere asistență.

"Ajutorul este pe drum", a declarat Lisa Hawkins, un purtător de cuvânt al Consiliului băuturilor spirtoase distilate, care reprezintă producătorii de alcool și marketing. "Și cu progresele pe frontul de vaccin, aceste întreprinderi ospitalitate va începe să sări înapoi și să prospere din nou."

Sf. Ioan a spus conversație dificilă a avut cu familia sa în primele zile ale pandemiei "pare ca acum 10 ani."

Deși a închis trei restaurante, de atunci a deschis unul nou. Și a reușit să-și construiască forța de muncă înapoi la nivelul pre-pandemiei de 300.

"În acele zile timpurii, nu mă așteptam să fiu aici în această poziție", a spus el. "Și acest proiect de lege merge mai departe ne va permite să mergem mai departe și să păstreze toate dintre ele angajate."
 
Sus