De ce ar trebui să dormi pe partea stângă

Solus

Membru
Membru personal
Fondator BitArena
Moderator
Utilizator
Înscris
6 Iul 2018
Mesaje
459
Scor reacție
85
Puncte
26
Locație
Bucuresti
Site web
www.bitarena.eu

Reputation:

Beneficii pentru dormitul pe partea stângă​

Dacă dormi pe partea dreaptă, stomac, sau spate, atunci va trebui să ia în considerare este timpul pentru o schimbare. Există mult mai multe beneficii pentru sănătate pentru a dormi pe stânga și ar putea face lumea de diferență pentru sănătatea dumneavoastră.

Reduce sforăitul​

Dacă sunteți un sforăit obișnuit, probabil că trebuie să îndurați gemetele constante ale partenerului în timp ce trebuie să îndure sforăitul de noapte. E o situație de pierdere. Dar totul nu este pierdut! Dormitul pe partea stângă este o modalitate ușoară de a prelua controlul. Când ești pe spate și într-un somn profund, maxilarul se relaxează și exacerbează sforăitul. Deci, data viitoare, rostogolește-te pe stânga și testează-l.

You must be registered for see images attach


Combaterea refluxului acid​

Deși mănâncă înainte de a merge la culcare nu este sănătos, stilul nostru de viață ocupat astăzi face dificil să mănânce la momente adecvate. Dacă aveți o cină târziu sau pur și simplu overindulge înainte de culcare, este posibil să găsiți suferi de reflux acid în timpul nopții. Ei bine, cercetătorii spun că dormitul pe stânga poate atenua simptomele refluxului acid.

Îți ajută inima.​

Există beneficii inima prea atunci când dormi pe stânga, deoarece ajută la promovarea circulației sângelui prin organism. Deci, dacă suferiți de orice afecțiune cardiacă, atunci aceasta este o modalitate ușoară de a vă ajuta inima să-și facă treaba în timp ce dormiți.

reclamă

Femeile gravide vor iubi acest lucru​

Dacă sunteți gravidă și este dificil să dormi confortabil, ați putea fi surprins să aud că există un motiv fizic pentru acest lucru. Dormit pe dreapta cauzele uterului pentru a pune presiune pe ficat ca sa situat pe partea dreapta. Deci, când dormi pe stânga, nu vei simți acest disconfort!

Ajută ganglionii limfatici​

Un alt beneficiu surprinzător pentru sănătate este că ganglionii limfatici funcționează mai bine atunci când dormiți pe stânga. Dormitul în această poziție ajută organismul în filtrarea cu ușurință a lichidelor prin sistemul dvs., dar atunci când dormiți pe dreapta, face ganglionii limfatici mai lenti.
 
Sus Jos