Ce se intampla in tara noastra?

Semi

Membru
VIP
Utilizator
Înscris
9 Iul 2018
Mesaje
83
Scor reacție
18
Puncte
18

Reputation:

Buna seara comunitate. Aveti idei de ce suntem in situatia in care suntem , unde se indreapta tara noastra?
 

Sonia

Membru
VIP++
Utilizator
Înscris
8 Sep 2018
Mesaje
66
Scor reacție
31
Puncte
18
Locație
Resita

Reputation:

Hmm .... sunt multe de spus aici. Tara noastra nu se indreapta nici unde , suntem in urma cu cel putin 50 de ani de restul tarilor UE ... parerea mea :mad: .
 

Anime

Membru
Membru personal
Super Moderator
Înscris
8 Iul 2018
Mesaje
112
Scor reacție
34
Puncte
28
Locație
Timisoara
Site web
bitarena.eu

Reputation:

Pana nu se unseste poporul , nu o sa fie mai bine , din contra , daca vede conducerea tarii ca se poate si asa , si poporul tace , de ce nu ...... exemplu ( Paris , Belgia , Turcia etc ) acolo dupa tine ar merge asa joaca , cumse joaca astia cu noi? Cred ca nu. Intrebarea este buna , raspunsul poti s-o pui si in fata oglinzi : De ce am lasat sa mearga tara asa cum merge acum , valabil si pentru 20 de milione de romani , din tara si strainatate. Ce m-a deranjat este faptul ca romanii plecati din tara (Diaspora) au sarbatorit centenarul? Da ce anume? Ca traiesc de zeci de ani plecati din tara , copii uita limba materna , pentru niste idioti la conducere? Nu a fost asta sarbatoare , a fost de plans , din 1918 nu s-a schimbat aproape nimic in tara doar politicienii.
 

Solus

Membru
Membru personal
Fondator BitArena
Moderator
Utilizator
Înscris
6 Iul 2018
Mesaje
459
Scor reacție
84
Puncte
26
Locație
Bucuresti
Site web
www.bitarena.eu

Reputation:

Din pacate ai dreptate Anime , dar nu mai au de ales romanii care au plecat , ei au dorit si doresc sa faca un viitor mai bun pentru familia lor. Nu le mai pasa de tara , nu au pentru ce , tara este vanduta , toate resursele tarii sunt vandute la UE , si ce mai avem se va scoate din tara pentru plata datoriei. V-om deveni muritori de foame , daca nu facem noi ceva , nu o sa faca nimeni.
In legatura cu centenarul :cool: in primul rand cheltuieli enorme de bani , plus din 1918 - 2018 s-au facut 6 km de autostrada , atat in 100 de ani. :censored:
 
Sus Jos